TV.Yeahvle.se

TV.Yeahvle.se

Info om Tv.Yeahvle.se

Regionkanal Tv.Yeahvle.sePosted by Johan 03 Aug, 2014 13:24
Att delta i dessa regionkanaler och lokalkanaler är avgiftsfritt och allt ska vara icke-kommersiellt.
Sändningarna består av invånarnas och föreningarnas information från hela kultur- och föreningslivet i Region Gävleborg, Dalarnas län och Norduppland och Västra uppland.

Har du spelat in en video i regionen som du vill visa här?
Känner du någon som gör videos i någon av kommunerna i regionen?
Skicka in youtube-adresslänken till din video hit: tvtierp [a] gmail.com
Dina videos sänds gratis, avgiftsfritt, utan kostnad så länge som du vill (informera kanalen om då du vill att din video ska tas bort ur sändning.

Alla videos måste följa Youtubes alla regler om upphovsrättsskydd / Copyright osv.
Alla videos måste följa svenska lagar.
Innehållet får ej förhärliga eller glorifiera: alkohol, narkotika, tobak, doping, mobbing, diskriminering, våld, rasism osv.

Om du syns i en video och vill slippa detta, kontakta oss så snabbt som möjligt så tar vi bort den videon och inleder dialog med den som filmat dig (för en eventuell redigering av videon).

Är du med i en förening eller ideell organisation eller studieförbund - gör en kort PR-video om era aktiviteter och er verksamhet - värva nya medlemmar och informera allmänheten genom att synas här!

Det finns en facebook-grupp, där ni kan lägga upp annonser för att efterlysa olika filmsamarbeten med skådespelare, manusförfattare, musiker, redigerare osv. Ni kan skapa en arbetsgrupp för varje filmprojekt eller programidé - för att tillsammans producera många olika typer av spelfilmer, infofilmer, dokumentärer, talk-shows, PR-videos osv.

Kolla in facebook.com/TvYeahvle

Dessa region- och lokalkanaler kan tipsa er om hur ni söker bidrag från er hemkommun för att finansiera era videofilmer. Men regionkanalen har inga egna medel, ingen studio, ingen utrustning och ska ej arbeta med att ge bidrag till videoproduktion.

  • Comments(0)